26.10.11

Segmen mari kenali saya dan blog saya

Author : Nabila Medan Time : 10/26/2011 10:04:00 PM Total Comment : 2 Label :


Photobucket

Selamat malam korang~
Nabila nak join segmen ni , kalau korang pun nak join..tekan jer banner tu ^^


Tentang Si Blogger ini yang masih berusia 15 tahun,start blogging pada Januari 2011.
minat dalam bidang penulisan dan "percontengan" -,-
Tentang blog ini yang mengambil indentiti tentang cara buat tutorial , peribadi , berita and gosip pun kadang2 ada jugak ^^



segmen ni tamat pada 30 Oct 2011 jam 12 tgh malam 




2 comments

Wednesday, October 26, 2011 10:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini. salam perkenalan :D

Thursday, October 27, 2011 11:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dari segmen Bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...