24.10.11

Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka

Author : Nabila Medan Time : 10/24/2011 10:54:00 PM Total Comment : 6 Label :



[klik banner kalau join]

Segmen dari blog Kancil 8349
Expired date segmen ni pada 26 Oct 2011 jam 10 malam


a) Nama Kartun Animasi tersebut
-Dragon Ball
b) Mengapa anda minat kartun animasi tersebut
-taktau la kenpa,sbb time kecik2..ape yg memula kite tgok, mmg tu la jdik favourite kite ^^
c) Mula minat pada tahun berapa (jika ada)
-tak ingat -,-
d) Watak paling best dalam kartun animasi yang korang suka
-Goku [kalau tak silap la,nama character tu]
e) Letak apa - apa gambar mengenai kartun animasi korang suka 
-




#TAMAT




6 comments

Monday, October 24, 2011 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe sis suka jugak
kecik2 dulu tengah glamour kartun ni hehe:)

Tuesday, October 25, 2011 6:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

ramainya minat dengan dragon ball...terima kasih menyertai segmen Kancil

Tuesday, October 25, 2011 7:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

saya suka sailormoon!

Saturday, October 29, 2011 12:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

kancil sudah listkan blog nie mengikut kartun yang sama...jomlah terjah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/sebenarnya-ada-7-biji-mutiara-naga.html

Sunday, October 30, 2011 2:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

hamba datang kumpul ketujuh biji dragon ball =)

samalah kita ni ek tuan hamba empunya halaman

Sunday, October 30, 2011 9:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum...katun nyer mmg best2 belaka kalau dpt tengok mesti gempak kn..:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...