27.10.11

SEGMEN : Jom Gegar Dunia Blogger

Author : Nabila Medan Time : 10/27/2011 12:55:00 PM Total Comment : 6 Label :



Segmen lagi -,-
haha ! okey , kalau nak join korang boleh tekan itu gambar okey 
segmen ni tutup pada 28 Oct 2011 jam 11malam.

Lepas ni korang leh la letak nama blog ni , 'blog gile segmen' [haha!]
sebab kalau sehari tak join segmen rase laen macam pulak 
dah la , penat nak bebel panjang-panjang , korang bukan nak dengar pun...


mari gegar dunia blogger !
#gelak jahat ! 






6 comments

Thursday, October 27, 2011 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

banyaknye segmen..
nak join gak lah ! ^^

Thursday, October 27, 2011 4:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..cam best je segmen ni.

Friday, October 28, 2011 12:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

thank sudi join...jom kita gegarkan blogger lain yang join segmen nie..

Friday, October 28, 2011 1:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

segmen lagi..bergegar le..huhu

Friday, October 28, 2011 11:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

terjah bel0g anda , dari segment yg sama .. (:
salam perkenalan... sudi2 la ke bel0g nadd (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

Saturday, October 29, 2011 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

PCL singgah dari segmen yg sama..sesama blogger kita gegarkan..silakan singgah ke blog saya.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...