12.10.11

SEGMEN : AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Author : Nabila Medan Time : 10/12/2011 07:09:00 PM Total Comment : 24 Label :

Santai Bersama BEN ASHAARI


Join segmen abg ben petang ni..segmen ni tutup pukul 10malam ni..

Sebab rakan blogger patut masuk blog ni , sebab aku selalu update pasal isu di persekitaran aku ..tak kira lah artis , dunia aku , pendidikan , percintaan , info , tips..apa yang aku tau , aku rembat bawak masuk dalam blog ni..bg senang untuk berkongsi ilmu dengan orang laen..
Keistimewaan blog ni , aku tak leh komen ..sebab bagi aku , keistemewaan blog ni..biarlah pengunjung yg dtg kat sini menilai sendiri..[boleh cm gini?]

blog yang byk beri aku semangat utk berblog ialah blog akak Lyssa Faizureen .
sebab aku suka cara penulisan dia dalam dunia berblog ni..







24 comments

Thursday, October 13, 2011 12:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you.. ^^

Thursday, October 13, 2011 6:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen yang sama...
kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Thursday, October 13, 2011 6:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen yang sama....kalau ben tak buat segmen ni..tak dapat la jenguk blog u.....

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

baru je follow blog ni..insyaallah slalau singgah...tapi rajin2 la update ye?and hopefully dapat follow balik blog saya yang masih fresh lagi ni...:)

Thursday, October 13, 2011 9:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai singgah dr segmen yg sama :)

Thursday, October 13, 2011 9:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini... datang dari segmen ben ashaari...

dah FOLLOW blog ni... jom follow blog sy plak...^^

Thursday, October 13, 2011 9:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

shiema singga dari segmen yang sama :D

Thursday, October 13, 2011 9:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini juga :)

Thursday, October 13, 2011 10:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

balas kunjungan, dtg dari segmen yang sama .

Thursday, October 13, 2011 10:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen yang sama..

Thursday, October 13, 2011 10:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

segmen abg ben! wow ...

Thursday, October 13, 2011 10:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

Thursday, October 13, 2011 12:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

membalas kunjungan.. thanx singgah blog bella t dtg la lagii. :)

Thursday, October 13, 2011 1:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen ben ashaari :)..http://www.areliff.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Thursday, October 13, 2011 1:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah n follow dr segmen same.. follower 480 :)

Thursday, October 13, 2011 2:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg same..:)

Thursday, October 13, 2011 2:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

selamat menjoin segmen...happy berblogging yer...

salam ziarah..follower ke 482

Thursday, October 13, 2011 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen abg ben...salam kenal yer...

www.dzuandiey.blogspot.com

Thursday, October 13, 2011 4:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

mak dah datanggg!!!! :)

Thursday, October 13, 2011 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam

terjah dr segmen BA..jom jalan2 kt blog sy...hehe

Thursday, October 13, 2011 6:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam singgah kembali dari segmen abang BEN...;)

Thursday, October 13, 2011 6:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

dtg golek2 kat sini dri segmen sama ") tq sudi dtg belog akk~~

Thursday, October 13, 2011 7:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kenal. terima kasih jenguk blog sy :)

Friday, October 14, 2011 2:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

As Salam... kunjungan balas disini... nice blog

Saturday, October 15, 2011 12:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...