18.10.11

SAYS.my wif smile ^^

Author : Nabila Medan Time : 10/18/2011 04:55:00 PM Total Comment : 0 Label :





okeyh !
hari tu aku ada bace entri kat blog Miss Nadya.
mengenai #SAYS.my
And hari ni aku telah pun menjoin kan diri g Sign up bende uh .
First time dengar #SAYS.my  , memang aku tak tau pe bende uh -,-
then bile aku dah sign up..and tengok kat account tu , #SAYS.my sebenarnye lebih kurang macam ChurpChurp jugak..
Share then dapat per unique visit..

korang join la jugak ^..^

Nak join ??
tekan > #SAYS.my

then ikut step yang dia bagi.


p/s : ChurpChurp pun kadang aku terlepas pandang , lagi menggatal g Sign Up #SAYS.my





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...