29.10.11

Saya mahu Nelly The Strange Review Blog Saya !

Author : Nabila Medan Time : 10/29/2011 11:43:00 AM Total Comment : 0 Label :



Hai korang !
Hari ni aku nak join blog review ni :D
Tekan header atas tu kalau nak join oke !

Tulis kenapa korang rasa LAYAK untuk terpilih direview oleh Nelly The Strange ! 

  • sebab memang layak ! haha !
  • sebab teringin sangat direview oleh Nelly :D
  • sebab dah kenyataan memang aku layak -,-
haha !
Sorry , Nelly..kalau pasal nak suruh bagi 'sebab-sebab' ni , nabila memang taktau nak bg sebab ape...tu yg taip sebab mengarut-ngarut tu..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...