22.10.11

REVIEW | SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK? [KUMPULAN 4]

Author : Nabila Medan Time : 10/22/2011 09:00:00 AM Total Comment : 3 Label :



Selamat pagi semua ~
okeyh , semalam nabila ada join segmen Nasz #DISINI.
Nasz dah bahagikan mereka yang join segmen ni kepada 15 kumpulan.
and nabila masuk kat kumpulan ke-4 bersama-sama dengan PutryAin dan Aisyah.
Secara jujur nye , nabila memang tak pernah pegi blog mereka [kira first time masuk blog diaowg]
Tapi takpe , kelebihan segmen Nasz ni sekurang-kurang nye nabila boleh kenal mereka lebih dekat lagi :D


Okeyh , sekarang nabila nak review blog Aisyah dulu yer~

Chotte Babbu
ni header dia , culik sekejap~ hehe ^^

okeyh , nabila suka blog dia sebab blog dia simple jer.bahagian sidebar pun kemas dan teratur.font masih dalam keadaan biase.yang penting loading dia cepat! :D nabila rase word verification utk komen tak perlu kot:P .nabila rase tu je kot , sbb smua nye dah oke di mata nabila.




okeyh , now giliran PutryAin ~


ni header yer~

ermmm , nabila rase tak perlu kot letak alert message ..loading page maseh keadaan yang stabil :P
Tulisan/font mybe kena besar kan sikit kot , Widget animated dibahagian bawah blog mybe tak perlu , sebab mungkin boleh melambatkan loading page.nabila rase word verification utk komen tak perlu kot:P  .nabila rase tu je kot yang nabila boleh berikan pendapat :D



Semua tu hanya la pendapat nabila sahaja !
kalau nak dengar , dengar lah ! kalau tak nak dengar pun takpe :P
[harap tak amik hati ngan ape yg nabila ckp okeyh !]



p/s : pendapat orang laen2 :P



jum review blog nabila pulak ! :P






3 comments

Saturday, October 22, 2011 9:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

ok ok q tq ...ihihi jap lg nak wat review gak sabo yep...

Saturday, October 22, 2011 10:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

putry dh review blog kamoo..

nie link blog putry
http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-lu-review-gua-gua-review-lu.html

Saturday, October 22, 2011 1:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://miss-
aisya.blogspot.com/2011/10/review-me-review.html

cekidaut ! :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...