31.10.11

Perlu kan Komen Daripada Anda

Author : Nabila Medan Time : 10/31/2011 02:29:00 PM Total Comment : 13 Label :


Assalammualaikum~
Selamat tengah hari smua nyer!
Dah makan ? *serius ngah lapar ni

Hari ni dapat jugak aku tukar-tukar ape yg patut kat blog aku ni.
Tetibe pulak , terpandang kat header (^.^)

Pastu tangan tetibe mengatai g klik Adobe photoshop , haish! tak leh jadik dah ni.
dan akhir nyer tumpas jugak!

Sorry header lame , terpaksa letak kamo jauh2.
Sebab dah ada yang baru ;P

Niat memula-mula nak tempah header ngan org yang amik tempahan.
bile dipikir , ciri-ciri header yang aku nak :
-simple
-tak berserabut
-cantek


Sepuluh ke dua-puluh kali jugak aku pikir..
tuptup , rase nak buat sendiri.
akhir nyer , berjaya jugak!

And hasil nyer!
Nabila Medan

Oleh disebabkan itu , aku nak komen/kritikan bernas dari korang.
Kalau korang cakap , tak lawa/tak cantek/huduh/buruk -,-
aku akan tukar dengan header lame atau pun tempah baru~

Seriusly , selama ni aku buat header gune Photoscape jer -,-
[rase mcm kuno pulak]

p/s : jangan lupe untuk tinggalkan kritikan ANDA kerana saye amat memerlukan kritikan ANDA !





13 comments

Monday, October 31, 2011 2:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

hahaha photoscape oke wut..?? acu guna menda tu jek..adobe xbelajar lagik ,..lagi pon susa ..malas..oke lah header tu..simple

Monday, October 31, 2011 2:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok..kak fieda suka sbb simple.takyah nak berserabut sgt..kak fieda wat header guna photoscape je..tak reti lagi nak wat kt photoshop..

Monday, October 31, 2011 2:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

comeyh lah!! cute and simple.. lagi cun kalau ada letak ur headline ke... so people will know u better!

Monday, October 31, 2011 2:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

just nice..lurve it.. <3

Monday, October 31, 2011 2:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

xreti gak gune photoshop...hihi...gune yg mne reti jer..gune pixlr online...hehe :p

Monday, October 31, 2011 2:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice and simple :) cane nak buat? terasa nak tukar jugak :)

Monday, October 31, 2011 2:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok lettew. simple but nice !! suka :)

Monday, October 31, 2011 3:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Innanie | Ariffin : ouwh , oke . thank(s) coz bg pendapat ^^

Monday, October 31, 2011 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Asyikin : buat dkt Adobe Photoshop >,<

Monday, October 31, 2011 4:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

Header yg comel. Kreatif!

Hiks!

Monday, October 31, 2011 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Amboi, seghonoknye dia. Haishhh!! Mencik serangga kat tepi kiri tu. HAHAA

la...cantik lah ni, tak yah serabut serabut sangat.... simple but nice. Less is more better.

Monday, October 31, 2011 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@TaufiqNazli : haha.kasi halau la Mencik serangga tu >,<

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...