19.10.11

Penyumbang Traffik

Author : Nabila Medan Time : 10/19/2011 03:32:00 PM Total Comment : 8 Label :



Blog ini mula ditubuhkan ngan kayu besi pada Januari 2011...
blablablabla......
dah cukup !
tak nak cakap detail-detail sangat.



okeyh , daripada bosan ngadap komputer yang tak hensem ni..
aku tergerak hati nak wat entri terima kaseh kepada penyumbang besar yang telah menyumbangkan traffik ke blog usang,huduh lagi membosankan ni..


Penyumbang traffik tersebut , antara nye [top5]
#1
#2
#3
#4
#5


hah !
kalau nak tau blog/page mane , g la usha2 sana ~


yang ni penyumbang No.1
#0
[haha!]





okey , terima kaseh kepada blog/page tersebut!
[aku tak pilih kasih tau! , tu aku amik kat Reffering Sites]









8 comments

Wednesday, October 19, 2011 3:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

kamu tau tak??

blog kamu ni sgt chomel!!

Wednesday, October 19, 2011 3:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

header blog ni simple je..
tapi lawa la...
warna nya kot yang buat nampak menarik..:)

Wednesday, October 19, 2011 4:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Teruskan menulis

May Allah Bless u..

Wednesday, October 19, 2011 8:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya penyumbang no. 4? terkejut.

Wednesday, October 19, 2011 8:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe..dah gi terjah..ooo..ada blog adik beradik ye...hihi

Wednesday, October 19, 2011 9:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mama Gee : btw , tenkiu ^^

Wednesday, October 19, 2011 9:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

@fieda : tenkiu sudi terjah mereka ^^
ha'ah , ada 2blog adek beradek..hehe

Wednesday, October 19, 2011 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@NasZ : alamak , terkejut ke ? btw , tenkiu..mane tau pasni boley jdi penyumbang no.1 kan ?hehe ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...