22.10.11

Penangan Segmen Lyssa Secret

Author : Nabila Medan Time : 10/22/2011 10:16:00 PM Total Comment : 6 Label :



بسم الله الرحمن الرحيم , السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

Tadi pagi aku ada join segmen dari Lyssa Faizureen aka Lyssa Secret.
#segmen ini then , malam ni aku baru sempat g terjah separuh dari yang join segmen tu :P
Sekarang bukan nak cakap pasal blogwalking or terjah menerjah..BUT nak cakap pasal tajuk entri aku tu :D

Aku ni kan blogger baru , so..setiap detik tu mesti g tengok pageview -,-
bile aku tengok , 
.
.
.

[rabun ? tekan gambar :P]


makoiii !
memang byk la tu kan ?!
kira okeyh la tu kan ?!...


segmen tu berjalan tak sampai satu hari pun..!
BUT memang ramai yg join !
and nabila nak ucapkan Terima Kaseh kpd Akak Lyssa sebab sudi menyumbang traffik ke sini utk hari ini :D
[laen kali wat la segmen lagi :D]



p/s : entri ringkas , penat menjerit tgok citer Paranormal :P




#psitt akk Lyssa ! tenkiu jugak sbb sudi follow sini :D hehe






6 comments

Saturday, October 22, 2011 11:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok la tuh....tahniah =D

Saturday, October 22, 2011 11:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

wooaa! hebat! tahniahh!

Sunday, October 23, 2011 1:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

fuyoo...rugi plk kak fieda tak join segmen tu..hihi

Sunday, October 23, 2011 8:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

hehehehe . memang gempak lah tuhh . cehh . best kan , traffik tetiba melambung ? Akak akan buat setiap , satu minggi , sekali . So , rasa nak tingkatkan lagi traffik . meh join mehh . hehehehe ^_^

Sunday, October 23, 2011 9:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah la dik, dh glam dh hehe

Sunday, October 23, 2011 9:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah best nye.. rugi ta smpt join.. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...