29.10.11

Pagi-Pagi Dah Buat Orang Marah !

Author : Nabila Medan Time : 10/29/2011 09:48:00 AM Total Comment : 13 Label :


بسم الله الرحمن الرحيم , السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

Huh!
Pagi-pagi dah buat aku marah !
Baru nak amik feel tulis entri , tetibe dia buat hal !
Sakit Hati jerk!

Aku bukan marah kat korang , but aku marah kat someone ni.
Hari tu aku dah tegur , jangan jadik "Copycat" kat sini.
Aku tegur punye la maen baek lagi , cakap punye maen elok dah.
Tapi satu hape pun tak masuk kat kepala otak dia -,-

Dia Buat hal yang sama lagi , mane aku tak bengang!
Huh! dah tak tau nak tegur macam mane dah !
Cube la korang pikir , dia copy ayat/entri aku bulat2..
Sape yang tak bengang kan kalau macam tu.

Kalau kerje nye nak copy entri orang je , baek tak payah buat blog -,-
Kan dah naek angin aku !
nak copy bukan bagi tau kat aku.
Sekarang ni , memang ngah geram betul ngan dia ni !

Kalau nak copy pun , copy la yang penting je..yang laen buat la ayat sendiri !
Susah sangat ke ?!
Jangan la jadik pemalas ! nak taip satu perenggan pun tak kan malas !
Kalau satu-dua entri yang dia copy tak pe jugak , ni tak banyak giler entri aku yang dia amik.
Wat sakit hati je !

Aku rase , dah banyak kali aku bgtau and tegur dia..
Dia kata "faham".
tapi bile aku g check kat page dia.
Huh !
Memang tak faham bahase !

Pagi ni memang marah tahap tension kat dia!
Kalau orang tersebut sedang bace entri yg aku tulis ni .
Aku mintak tolong la , jangan la jadik "Copycat" !
Aku benci giler ngan "Copycat".
Baek kau ubah perangai , sebelum aku benci kau pulak !



p/s : sape yg telan cili , dia yang rase hangat nye







13 comments

Saturday, October 29, 2011 9:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

palagiat betul!! huhu.
sabar2 yer..

Saturday, October 29, 2011 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

takmo menci kat SM :)) chill babe :) nnt SM ajak berenang kat Sabah ek <3

Saturday, October 29, 2011 10:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Si Sotong Manja : mane ada kite menci kat SM >,<

Saturday, October 29, 2011 10:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Nabila Medan ye kew ?? bukan SM ek :) hehe <3 SM kaC ais-cream ek .. sejuk ckit tekak tu :)) http://dl4.glitter-graphics.net/pub/898/898564aj49stu55a.gif

Saturday, October 29, 2011 10:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Si Sotong Manja : mekacih bg ais krim tu,ais krim pink lagi tu ^^ hehe

Saturday, October 29, 2011 10:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

siapa blogger tu nabila??
#mood nyibuk dah dtg ahahah

Hrmm..kalau copy bagi sumber,ok juga,tapi kalau copy tak bagi sumber naik angin juga..Tapi kan..kalau berblog sebab nak copy entri org baik tak payah..buang masa ja nak berblog

Saturday, October 29, 2011 10:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

rasanya mcm pernah nampk blog yg copycat nabila medan......ermmmm....tp lupe...sebab confius...sape yg copy cat...sabar2....tegur je blogger 2..

Saturday, October 29, 2011 11:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah, mmg xbole maaf org yg ske plagiat hasil titik peluh org lain.. ingat senang ke nk bt.. dahsyat3..

Saturday, October 29, 2011 12:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@c genk bah ne : taknak sebut blogger tu.
betul tu,nabila tak kesah kalau nak bg sumber atau tak.tapi agak2 la,semua entri nabila dia nak copy.memang sakit ati >,<"

Saturday, October 29, 2011 12:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Fendy : Dah banyak kali tegur,tapi tak reti nak paham bahase.

Saturday, October 29, 2011 12:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@aidamira : tu la pasal,dia ingat senang ke kite nak perah idea buat entri..senang2 je,dia terus copy.ishx3!

Saturday, October 29, 2011 12:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

sys..Kita pun pernah orang curik.kawan sendiri pula tu..geram habis-habissan lah..dengan gambar tutorialnya sekali diambiknya.. :(

Saturday, October 29, 2011 2:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

kalau nak copy mintak izin pastu link ke blog kita balik ok la kan...ni kalau bulat2 mcm dia yg tulis sape tak marah..huh...

anyway tahniah nabila sbb followers dh cecah 1000...chaiyokk...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...