14.10.11

Limit 300 ONLY

Author : Nabila Medan Time : 10/14/2011 03:58:00 PM Total Comment : 7 Label :

Assalammualaikum , dan selamat petang semua !
hye and helo ^^
entri petang ni tak ada kaitan ngan sesape pun , tapi cuma nak kongsi pengalaman aku jew!

Aku start buat blog pada Januari 2011 [kena bgtau ker?]
Dan pada mase tu , aku memang tak tau kegunaan blog , untuk ape buat blog..time uh mmg blurrr gilerr !
then , bile nampak para blogger join contest , aku pun menyibuk sekaki..
Follow sana , Follow sini . 
and satu mase uh , aku nak follow tak boleh ! mase tu memang dah cuakk giler , tension taktau nak buat ape, aku try tanye kat blogger senior.then diaowg kata 'kamuu dah byk sgt follow memollow owg'.then dia sruh aku unfollow mane2 blog yang tidak berpenghuni lagi..lepas jew aku unfollow , baru rase lega balek sebab dah boleh follow blog laen ^^

Sejak dari uh , aku terus serikk [kata owg].aku berhati-hati nak follow blogger laen , bukan maksud blog korang tak menarik minat aku , tapi aku akan follow blog yang aku rase , ringan , byk info bergune , byk tutorial , byk tips , and blog yang penting jew..
Kalau blog shopping-mopping tu , ada la duatiga blog jew yg aku follow .
Jadi , kat sini aku juz nak bgtau..korang nak follow memollow blogger laen ada limit dia tau! limit dia smpi 300 jew.kalau dh lebih dari limit dia iaitu 300 , memang korang dh tak boley nak follow blog laen dah.

So , korang cek larh blog yg korang dh follow tapi blog uh dh tak ada penghuni dah ..maksud nye blog tu dah dibuang/removed.macam pengalaman aku , aku cek satu persatu blog yg aku dh follow and aku jumpe lebih dari 10 blog yang dah dibuang/removed oleh pemilik nye..so , aku unfollow jew.

Update - Miss Nadya : "limit 300 tu untuk letak link di button add | manage tu jer"

7 comments

Friday, October 14, 2011 4:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

300 jup ? alah ~
btw , thanks 4 da info okay ! ^^

Friday, October 14, 2011 4:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

tulahh . . fb pon 5000 . . blogspot kunoo .

Friday, October 14, 2011 4:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

macam tu ea, bru tahu .. hehe

Friday, October 14, 2011 4:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Diyana Ali : ouwh , bwu tau eik? takpe , lepas ni jgn tersasar follow pulak yer ;)

Friday, October 14, 2011 4:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

ye ke??k.nad follow blog org 600++..limit 300 tu untuk letak link di button add | manage tu jer..^_*

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

Friday, October 14, 2011 4:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Nadya : ye ke ?? tapi nabila pernah follow lebih dri 300 , then bile nak follow blog laen image kite tak muncul kat follower blog tu pun.

Friday, October 14, 2011 4:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

ssh la mcm ni:( hahah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...