15.10.11

I Found a Copycat

Author : Nabila Medan Time : 10/15/2011 10:02:00 PM Total Comment : 8 Label :


Assalammualaikum~
hari ni baru sempat ber update bagai!

Tadi mase ngah buat blogwalking kat blog blogger laen , aku jumpe kucing cumel si pencuri !
[haha!] #betul ker ayat tu??

Okeyh , tak ada niat pun nak menuduh sesiapa , tapi memang terang2 dia copy and paste !
bukti nye 
# ayat/perkataan nye sebijik ngan ape yang aku tulis utk entri tu
# tulisan/font sebijik ngan ape yg aku gune utk entri tu
# besar/ size pun sebijik jugak

macam mane aku tau dia copy aku punye ?
sebab dari segi ayat yang aku buat untuk entri tu , font , size font pun sebijik !
kalau nak copy and paste pun agak2 ler!~
tukar la font nye , ayat nye..ni tak , juz copy and paste jerk!

Kalau dh malas sgt nak taip , tak salah pun..
tapi bagi tau la dulu , buat 'credit' ker..gerenti aku tak kan marah punye..

okeyh , dah tak nak emo2 bagai..yang dh jadi biarlah..
entri mane , siapa kucing cumel tu biarlah aku jer yang tahu.. ^..^




#aku tak tuduh kau , atau kau , mahupun kau ! jadi jgn nak marah ^^






8 comments

Saturday, October 15, 2011 10:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

jangan mara2 :)

Saturday, October 15, 2011 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe.. sllu blgger hadapi masalah cmni knsabo jew la ea :)

Saturday, October 15, 2011 10:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar jelah ye awak. memang ramai hadapi masalah cenggini .

Saturday, October 15, 2011 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

copy balik entry blog die! :D

Saturday, October 15, 2011 10:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

macam mana nak wat credit?

Saturday, October 15, 2011 10:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Diyana Ali : tak marah , cume geram ^^hihi

Saturday, October 15, 2011 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@CikHoneyBee : ngah sabar ni ^^

Monday, October 17, 2011 11:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

biasalah.. banyak bloggers copycat sekarang :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...