20.10.11

HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya

Author : Nabila Medan Time : 10/20/2011 10:32:00 AM Total Comment : 13 Label :




tekan banner di atas kalau nak join :)
segmen ni tutup jam  6petang ini !


Firstly , aku mula berblog/buat blog sejak aku tengok kawan2 sebaya aku yang sebilangan besar nye dah ada blog..tambah lagi,blog diaowg semua cantek2 and cumel2..ada larh rase jealous sikit and terpikir "kenape aku tak buat" .. But then ada kawan bg cadangan suruh aku buat.dari situ la aku mula buat blog :)

Orang yang banyak sangat bagi aku dorongan dalam hal berblog ni..Of course aku akan dahulu kan follower aku.selain tu pembace and pengomen yang rajin nak bagi komen bernas diaowg kat aku..tanpa kunjungan dan komen mereka..aku rase aku tak akan berada di mana aku pijak sekarang .

Blogger yang bagi aku semangat lagi untuk aku terus kan berblog ni ialah #1 and #2 [nak tau sape?klik ler~]
blogger ni la yang selalu bagi aku semangat , sejak blog ini dibuka :)



#aku taip panjang2 ni , ade ke yang nak bace ?? ngeee~



#segmen




13 comments

Thursday, October 20, 2011 10:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

busy.....tak update entri pon...

Thursday, October 20, 2011 2:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jangan risau laa, Eza bace sampai hbes punya...hihi..Biasalah, kita perempuan ni semua suka nak hias-hias blog.. nak nampak cantek kan :P

happy blogging k..

Eza singgah sini dari segmen yang sma :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Thursday, October 20, 2011 3:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

http://salwaismail.blogspot.com

Thursday, October 20, 2011 4:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Singgah dr segmen yg sama...

Bila blog dah cantik... baru semangat nak buat entry.... :D

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

Thursday, October 20, 2011 4:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

ryn singgah cnie dari segmen same !
terukan b'blogging dear !
meh laa jengokk blog ryn pulakk :)

Thursday, October 20, 2011 4:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

pengaruh dari rakan,..benda nie baik untuk kesihatan minda kerana banyak ilmu kita dapat

kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

Thursday, October 20, 2011 5:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jalan-jalan ambik angin lepas keje dr segment HH.

blog #13, list #1.

takut dgn abg misai tu...

Thursday, October 20, 2011 6:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sni :D

Friday, October 21, 2011 5:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

huhu, singgah sini dari segmen yang sama..kita satu group..salam perkenalan :)

Friday, October 21, 2011 5:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

huhu, singgah sini dari segmen yang sama..kita satu group..salam perkenalan :)

Friday, October 21, 2011 8:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

dtg dr segmen y sama

Friday, October 21, 2011 8:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini balas kunjungan.... teruskan blogging yer...

Friday, October 21, 2011 4:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...