24.10.11

Group-Group Blogger

Author : Nabila Medan Time : 10/24/2011 01:43:00 PM Total Comment : 3 Label :


بسم الله الرحمن الرحيم , السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


Hari ni tak dapat idea nak menaip entri panjang berjela-jela.
aku nak share kat korang group yang sesuai untuk korang join untuk korang ping entri-entri korang tu :P
Lepas ni korang boleh la join group-group yang aku bg ni oke :D




Actually , ada banyak lagi group kat luar sana.
Tapi , next time la aku bg lagi :D
Untuk mase ni , korang join la group-group yang aku bg tu.



PEACE ^^







3 comments

Monday, October 24, 2011 2:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam,join FB Group Sandra yer nanti!;-)

https://www.facebook.com/groups/146961301990754/

Monday, October 24, 2011 2:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

..wee! thnx okehh :P

Monday, October 24, 2011 2:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak pun nk join lah :) tq nabla ~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...