10.10.11

Exam Dah Habes , Blogwalking jum !

Author : Nabila Medan Time : 10/10/2011 05:53:00 PM Total Comment : 3 Label :

Assalammualaikum !
wah ! hari ni excited plusx3 punyer !
sape yang tak excited bile dah habes exam untuk tahun ni~
habes exam mula la , bunyi bo00mx3 kat sekolah.dah macam habes SPM..padahal baru habes PMR.

then para2 rempit sedunia mula la , tunjuk power diaowg..padahal bapak polis dah tunggu kat belakang.
[haha!]

rase tenang nye hati bile dapat habes kan exam , sekurang-kurang nye kite dah cube nak buat yang terbaek!
and at least kite berusaha ! rite?

okey , macam yang aku tulis kat tajuk entri ni , aku nak start blogwalking~
padahal selama ni , hari2 aku still blogwalking TAPI ayat macam tak pernah blogwalking setahun!
okey , let's START !




what would you feel if the examination is over?









3 comments

Monday, October 10, 2011 6:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semoga mendapat keputusan yang cemerlang...

p/s: muda lagi ek.. :P

Monday, October 10, 2011 8:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..seronok nmpaknye ek? hehe..hepi blogwalking.

MOHD NASER.com

Tuesday, October 11, 2011 12:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...