30.10.11

Entri Khas Untuk Taufiq Nazli

Author : Nabila Medan Time : 10/30/2011 11:16:00 PM Total Comment : 7 Label :


Selamat malam semua~
Malam ni otak aku kering tahap tinggi punye!
Then sesaje la jalan2 kat group blogger di fesbuk.

Tetibe pulak datang idea nak buat entri pasal seorang blogger ini :D
Blogger yang bernama Muhammad Taufiq atau Taufiq Nazli.
korang kenal tak dengan blogger ini ?
aku rase , mungkin sudah ramai yg mengenali blogger ini.

nak tayang header dia jap!


hah!
kenal tak ?

#Entri Terbaru Beliau
(congrat nyer!)

 Entri ni aku buat khas untuk beliau.
(jangan pengsan pulak)


Aku kalau bab nak mempromot blog org memang tak lulus la..
tapi cukup la , sekadar ingin berkongsi dengan mereka yg belum mengenali blogger ini..terutama blogger-blogger baru yg belum kenal ngan blogger ni.
Follow-follow la beliau <3
Nanti korang pandai-pandai la mintak dia follow korang balek. :P

#thank(s) Taufiq Nazli sebab follow blog ni XD


p/s : meng-update jugak aku malam ni :D



7 comments

Sunday, October 30, 2011 11:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

PI TERJAH JAP..

Sunday, October 30, 2011 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks si cantik molek. Nah amik ni COKI-COKI :)>

Sunday, October 30, 2011 11:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@TaufiqNazli : sesame awak ! ^^

Monday, October 31, 2011 1:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

meh la promote blog ni pulak . haha

Monday, October 31, 2011 1:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

hahaha..mentang2 la kacak.abg ni x kacak,xde sape pun bt entri khas tuk abg.sobs~

Monday, October 31, 2011 7:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Abg Stalker : aik ? macam tu pulak ?! haha >,<

Monday, October 31, 2011 7:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Diyana Ali : insyaallah , nt kite try promote blog awk pulak.hehe ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...