28.10.11

Dapat Tiket Free Dari Nuffnang :D

Author : Nabila Medan Time : 10/28/2011 11:51:00 AM Total Comment : 9 Label :



Selamat pagi semua ~
pagi ni nak citer pasal En.Nuffnang cikit.

7 Oct hari tu , aku dapat email dari En.Nuffnang.
and kat email tu tulis , aku dapat Tiket Movie Free sempena Beday aku bulan ni :D
[email dia bahase English , aku tak paham sgt,aku gune google translet XD]
Memula , ingat kan nak biarkan je email uh , but then aku tanye kat seseoarang pasal tu , then dia kata..dia boleh tolong aku XD

And semalam , En.Posmen datang ..bagi Dua sampul surat,surat yang tertera nama aku .
Satu sampul surat , wang pos utk aku sebab aku ada menang dari salah satu contest yang aku join dari blog rakan blogger laen.[best dapat hadiah wang tunai!]

Lagi satu sampul berisi , 4 Tiket wayang Free yang aku dpt dari En.Nuffnang.
btw , Tiket tu nak kena pegi amik sendiri kat Opis En.Nuffnang..tapi disebabkan aku tak leh nak pegi amik kat Opis En.Nuffnang.Ada seseorang yang sudi tolong aku amik kan,sangat berterima kaseh kat dia.

Wang pos tu , dah selamat di cash kan..
dah selamat belanja family makan KFC semalam :D
Tiket wayang uh , maseh dalam perancangan untuk pegi ngan family ^^
memandangkan family aku ada 6orang semua nye , kena la beli lagi 2 tiket XD


Walau apa pun , sangat berterima kasih kepada En.Nuffnang and Kak Nisa





9 comments

Friday, October 28, 2011 11:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

untungnye, dapat cerita ape :) ?

Friday, October 28, 2011 12:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..bestnyew..dpt duit bpew hhehe..

Friday, October 28, 2011 12:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah..:)

new entry ::

Review Real Steel ツ

new entry :: Photoshoot ツ

Friday, October 28, 2011 12:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

best la.. huhu ;)

Friday, October 28, 2011 12:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe.. bgus la gune duit wat blnje family mkn KFC.. untung diorg dpt ank/adik cam nabila, hihi~.. it's ok dear, ur welcome.. ^_^

Friday, October 28, 2011 1:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nisa Greennnpanda : hehe ^^
btw,tenkiu ye kak !

Friday, October 28, 2011 2:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahwah ! jeless (:

Friday, October 28, 2011 5:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah bestnyaa. hehe

Friday, October 28, 2011 7:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

BAGUS..MURAH LAGI REZEKI NABILA PASNI..merasa jugak family hadiah wang kemenangan nabila..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...