25.10.11

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

Author : Nabila Medan Time : 10/25/2011 05:31:00 PM Total Comment : 4 Label :




tekan banner kalau nak join
contest ni berakhir pada 1 Dec 2011 24 Nov 2011

tengah bosan tahap gile-gile ni , terjumpe pulak ngan contest ni..
kalau yang nak join tu , sangat di alu-alukan untuk tekan banner di atas !
#tenkiu sgt2 kepada yang tag aku utk contest ni hari tu , but sorry..hari ni baru sempat join :/



aku nak tag



4 comments

Tuesday, October 25, 2011 5:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

Tuesday, October 25, 2011 6:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks for tag, insyaAllah nt join .hee

Thursday, October 27, 2011 12:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

Saturday, October 29, 2011 5:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...