23.10.11

CINTA SIBER OH

Author : Nabila Medan Time : 10/23/2011 09:57:00 AM Total Comment : 9 Label :



Santai Bersama BEN ASHAARI

tekan header bagi yang nak join segmen ni

Selamat pagi semua ~
pagi ni nabila nak join segmen BA.
segmen ni pasal CINTA SIBER~


Pendapat nabila mengenai Cinta Siber ini mungkin tak boleh digalakkan sgt ,lagi2 utk remaja ~Dulu tak ada pun cinta2 siber ni , sejak berkembangnye teknologi yang semakin canggih di negara ini , sejak itu la timbul nye cinta siber.
kekurangan nye
-mudah ditipu #entri

kebaikan/kelebihan
-tak dinafi kan juga sebab ada juga yg bercinta Siber ni membawa sampai ke jinjang pelamin kan ?.


senang kata , Cinta Siber ni ikut individu masing2 la sama ada nak percaya atau tak..tapi kalau boleh tidak digalakkan untuk percaya 100% . but yg penting kejujuran dan keikhlasan individu tu sendri :D





#selamat berhujung minggu !





9 comments

Sunday, October 23, 2011 10:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

cara perkenalan tu tk penting..yang penting kejujuran dlm sesebuah perhubungan..wahh rajin join segmen ye..gudluck dear :)

Sunday, October 23, 2011 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yang sama,CINTA SIBER buruk baik bergantung kepada penerimaan diri sendiri.

Sunday, October 23, 2011 3:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dr segmen sama n folo cni.. jum singgah kt blog ara :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh-ialah.html

Sunday, October 23, 2011 6:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

rasanya mcm byk buruk dr baiknya kot..

pandangan masing2...no offense :)

http://aida4eva.blogspot.com

Sunday, October 23, 2011 8:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Aku aku tak percaya cinta aku tak percaya cinta

Sunday, October 23, 2011 9:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

masing2 pikir la sendiri....heee

Sunday, October 23, 2011 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai singgah dari blog ben. Hmm ada sepupu kita bercinta di facebook, tengok muka hensem gila. Rupenya bukan muka sebenar. Kitorg kesian kat dia..

Jom tukar bloglist WAJIB KOMEN nak di sini -->

Semua Dijemput Masuk Bloglist Saya

Monday, October 24, 2011 2:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

well cinta siber banyak buruk dari baik for me lah..lalallaa

jengah la sini..=)

http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

Monday, October 24, 2011 6:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam kenal nabila..dtg dr blog abg ben..hihi..

Kenali saya :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...