24.10.11

BEN ASHAARI TANYA PENDAPAT AKU

Author : Nabila Medan Time : 10/24/2011 12:46:00 PM Total Comment : 4 Label :




Santai Bersama BEN ASHAARI
[tekan banner kalau nak join]


Segmen dari abg Ben Ashaari .
segmen ni tutup jam 4 petang ini okeyh !


Pengalaman kena tipu dalam dunia internet ? ermm , aku tak ada pulak pengalaman macam ni and hopelly tak akan pernah kena :D

dunia sekarang dah macam2 teknologi ada.makin senang la si penipu tu nak menipu owg yg baru masuk dalam era teknologi ni.dah diberikan kemudahan seperti internet ni , kalau boleh gunakan la dengan cara yang betul.

Pendapat aku la , penipuan dalam dunia internet ni..ikut individu masing2.
kena selalu berwaspada dan jangan mudah terpedaya.
kalau dah masuk perangkap , agak susah nak keluar..jadi pikir2 la sendiri !






4 comments

Monday, October 24, 2011 1:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

jangan cepat percaya org yg kita tak kenal

Monday, October 24, 2011 3:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

drop dr segmen yg sma :)
follow u dear~~~

Tuesday, October 25, 2011 12:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dr blog BA, terjah dari sana walaupun diriku tak join :)

Tuesday, October 25, 2011 1:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

segmen yg sama...meh singgah la.. klik nama putri.. ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...