26.10.11

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Author : Nabila Medan Time : 10/26/2011 11:43:00 AM Total Comment : 22 Label :


BEN ASHAARI


Assalammualaikum~
join segmen dari abg Ben Ashaari , segmen ni tutup jam 5 petang ini !

About my blog ni , aku baru buat bulan Januari 2011 [kira baru lagi ^^]
Start buat blog bile tengok magazine pasal blog Nurulcakapcakap , terus g search kat internet..then,tergerak hati pulak nak buat blog jugak :P Sebab nak berblog ni , sebab boleh tahu perkembangan dunia internet or dunia luar dengan lebih jelas lagi , di samping leh dapat ramai kawan :D

Idola aku dalam dunia blog ni Yuyu Zulaikha , Lyssa Secret , Ben Ashaari , Mat Gebu and Cik Epal.Memang tabik la kat blogger2 ni..blogger femes-memes ^^
lagi pun byk yg aku boleh belajar dri blogger2 tersebut :D





22 comments

Wednesday, October 26, 2011 1:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

terima kasih sayanggg <3 macam tak layak pulak dok tepi nama nama blogger femes lain T_T

Wednesday, October 26, 2011 1:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

@yuyu Zulaikha :u pun femes cm diaowg jugak <3 i tabikk kat u ! ^^

Wednesday, October 26, 2011 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Wednesday, October 26, 2011 10:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kenalan! dri segmen abg beng!

Wednesday, October 26, 2011 10:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah lawat blog ni :)
salam kenal kawan2 :)
happy blogging!

Wednesday, October 26, 2011 10:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

sggh cni dr sgmen sama :)

Wednesday, October 26, 2011 10:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

uihh comei je blog ^^

Wednesday, October 26, 2011 11:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari segmen abg ben ^____^

Wednesday, October 26, 2011 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

selamat berkenalan :)
fizah dari blog abg ben nie.. :)

Wednesday, October 26, 2011 11:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Wednesday, October 26, 2011 11:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini

Thursday, October 27, 2011 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam kenal.....dr segmen yg sama....jemput singgah ke blog sy =)

Thursday, October 27, 2011 12:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Thursday, October 27, 2011 12:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

Belajar .. jangan tak belajar ... :) kalau belajar tak praktikkan pun tak boleh ..nanti buat apa yang mereka dah buat ..insyaAllah .. leh berjaya. Saya sendiri ikut apa yang mereka2 tu berikan kecuali cik epal la .. sbb berat saya dah lebih dari cukup ni ... ahahhaah

Thursday, October 27, 2011 1:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada waktu lapang, boleh jenguk blog kawan2 lain ;

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

Thursday, October 27, 2011 3:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Thursday, October 27, 2011 10:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hai... membalas kunjungan dr segmen yg sama...

Thursday, October 27, 2011 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah nak bace n klik mane2 yg patut

Friday, October 28, 2011 11:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Friday, October 28, 2011 11:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Friday, October 28, 2011 10:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Tuesday, November 08, 2011 3:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai..singgah sini..balas kunjungan..sori la sebab balas kunjungan lambat skit..ari tu buzy sangat2...heeee~~ salam perkenalan..

errr...kalau sudi join la segmen nie

http://aidasyafiqa.blogspot.com/2011/11/segmen-korean-drama-that-you-like-most.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...