8.10.11

Apa Yang Akan Terjadi Pada Laman Sosial Kita Bila Kita Mati??

Author : Nabila Medan Time : 10/08/2011 11:00:00 AM Total Comment : 0 Label :

[gambar ni tak ada kena mengena , tapi cumel !]



Okeyh , aku mula tertanya-tanya..
Apa yang akan terjadi pada laman sosial kite macam blog , facebook , twitter dan laen2 bile kite tak ada ?
[maksud nye mati]

tak kan nak bg turun temurun kot.hehe
kalau nak waris kan pun boleh , tapi kalau tak sempat nak bgtau password nye??
[haha !]

Atau pun laman sosial uh akan burn dengan sendiri ?
Tapi sayang pulak kalau dia burn macam uh je kan.

Kalau di burn begitu sahaja ,
gambar dan data peribadi akan diburn atau tidak ?
mane tau ada para2 yang tak bertanggungjawab ambil data2 uh untuk tujuan laen kan ?
Haish !
kalau facebook , lama tak bukak/update ...setahu aku memang terus tak aktif macam myspace aku..huhu
tapi blog tak tau pulak..
mungkin tidak di burn , tapi sepi je la blog uh.
[kalau macam uh , sebelum hidup lagi ni buat autopost byk2]
[boleh ker buat macam uh ?]
[haha !]

Apa2 pun hargai lah dengan sebaik-baik nyer~
jangan layan macam nak tak nak jer.!
guna kan laman sosial ni dengan tujuan yang BAIK sahaja.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...