30.10.11

Aku Dulu Dan Sekarang | Tambah Setahun Lagi Umur Aku Hari Ni

Author : Nabila Medan Time : 10/30/2011 09:30:00 AM Total Comment : 24 Label :

بسم الله الرحمن الرحيم , السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

Tanggal 30 Oct 1996 aku dilahirkan sebagai seorang bayi perempuan -,-
Diberi nama Nurul Nabila yang membawa maksud Nurul "cahaya" dan Nabila "Luhur" [rujuk google]

Terima kaseh kat parent aku sebab jage aku sampai dah besar sekarang ni , dah mendidik,merawat,menjage aku sehingga kini aku telah berusia 15 tahun.

Terima Kaseh jugak kat sibling aku yang kadang-kadang buat aku marah,geram,sakit hati but sometime korang boleh buat aku happy jugak !
kepada kakak-kakak aku iaitu Athirah Medan and Fatiha Medan 

Tetibe pulak pagi ni nak feeling2 bagai..haha!
Anyway , nak ucap thank(s) kat kwn2 sekolah and kwn2 fesbuk aku, walaupun aku tak kenal mereka,tapi diaowg tetap wish untuk aku >,<

Okeyh , thank(s) yer semua~


Perubahan aku dari kecik and sekarang >,<



[ni time tecik-tecik]


Yang sekarang punye , korang carik la yer..haha !
Kalau korang pandai godek-godek kat blog aku ni , korang pasti akan jumpe punye >,<





24 comments

Sunday, October 30, 2011 9:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

happy birthday kak! may Allah bless u. and ur family.
p/s : hari ni hari jadi abah Nani.

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/10/happy-birthday.html

Sunday, October 30, 2011 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

HB syg, jaga diri ye semakin membesar menjadi gadis ni. Selamat maju jaya juga dalam blogging.

Sunday, October 30, 2011 10:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Nani : thank(s) Nani :D

Sunday, October 30, 2011 10:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Rina Comell : thank(s) Kak Rina .Insyaallah :)

Sunday, October 30, 2011 10:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

happy birthday ! bg wish list cepat! hehehe...

smoga pnjg umur ye :)

Sunday, October 30, 2011 10:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

hepi bsday dik..may Allah bless you..:P
~~

Sunday, October 30, 2011 10:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

@miss kinah : thank(s) miss kinah ^^

Sunday, October 30, 2011 10:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

@shida : thank(s) kak Shida >,<

Sunday, October 30, 2011 10:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

selamat hari lahir dik
may ALLAH bless you....

Sunday, October 30, 2011 10:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

@PU3 : thank(s) ^^

Sunday, October 30, 2011 12:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

hupy bufday dear...
hope adeq sentiasa berjaya dlm hidup dan apa jua perkara...
^____^

Sunday, October 30, 2011 12:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ : thank(s) >,<

Sunday, October 30, 2011 12:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

HB ye akak! comelnya dia waktu kecik2..

Sunday, October 30, 2011 12:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nabila : happy birthday ,selamat menyambut hRi ulang tahun kelahiran..

Sunday, October 30, 2011 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

@IqaNi : thank(s) dear ! ^^

Sunday, October 30, 2011 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ijA : thank(s) ija >,<

Sunday, October 30, 2011 12:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

HAPPY BIRTHDAY...

Sunday, October 30, 2011 2:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

selamat hari lahir..:)

Sunday, October 30, 2011 11:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Happy birthday..semoga suksess dlm hidup..

Monday, October 31, 2011 1:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak terlambat kan . happy birthdayy :)hehe

Monday, October 31, 2011 7:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Diyana Ali : thank sis >,<

Monday, October 31, 2011 7:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

@QUEENPINK : thank(s) queenpink ^^

Monday, October 31, 2011 7:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Ezad Skytech : thank(s) :D

Monday, October 31, 2011 7:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

@fieda : thank kak fieda ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...