18.10.11

5 Perkara Penting Yg Perlu Ada Dalam Blog kot(!)

Author : Nabila Medan Time : 10/18/2011 10:06:00 PM Total Comment : 10 Label :





Just nak share ^^
Apa yang perlu ada dalam setiap blog ?

1.Shoutbox-aku rase ini mungkin perlu kot(!) .. sebab senang orang/pengujung tinggalkan jejak di blog korang
#But sesetengah blogger tak suka pasang shoutbox sebab diaowg kata..melambatkan loading page tersebut.
(laen orang , laen pandangan)

2.Follow Button-yang ni memang penting la , kalau tak ada macam mane blogger laen nak Follow korang kan ??

3.Old Post/Pos Lame-aku rase ni perlu jugak kot(!)..sebab senang pengikut korang nak tengok entri2 lame korang yang penuh ngan nostalgia tu..^^

4.Header-yang ni kalau aku tak bagi tau..dah memang ada dah kat semua blog kot(!) #Penyeri blog katakan

5.Share Button-yang ni mungkin penting and mungkin tidak..bagi aku sekarang penting kot(!) , sebab senang orang laen nak share ilmu kan ^^


itu je yang aku tau/ingat nak taip sekarang...
hope dapat membantu jugak kepada korang , lebih-lebih lagi..untuk blogger baru !





#okeyh ! ,nak sambung p tgok tv -,-









10 comments

Tuesday, October 18, 2011 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

terima kasih share, hehe

Tuesday, October 18, 2011 11:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya tak reti lah nak wat header. ley tolong tak?

Tuesday, October 18, 2011 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

All check! Semua dah ade di blog ena..wee...niwe, the most important is pribadi the owner...itu sgt2 penting..^.^

Tuesday, October 18, 2011 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bagus..

Blog Naim ada semua..

++

kurangkan widget yang tidak perlu. kerana ia juga memberatkan loading..

^^

Wednesday, October 19, 2011 9:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

hi,

Perfumes Farm is giving a voucher to all the participants of Perfumes Farm Contest as a token of thank you for participating.

As such, please email me at perfumesfarm@gmail.com to collect the voucher.

Dont forget to mention your name and put the link of the Perfumes Farm Contest entry in the email.

Thanks.=)

Wednesday, October 19, 2011 10:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

betol2...hehe :) btw, semua dah ad kt blog saye :)

Wednesday, October 19, 2011 12:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ok, nak publish share button jap.. Mekasih di atas peringan ini.

Saturday, December 29, 2012 7:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

akk thanx 4 all the tips!! hehe ptt la lepas izni buang shout box izni ari tu org maken dah xdtg ngeee
seriusly thanx akk ^_^

Sunday, December 30, 2012 10:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

susah jugak nak faham bagi blogger baru seperti aku.

Monday, June 09, 2014 2:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

mcm mne nak buat tu???

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...