6.10.11

1 2 3 4 5 done !

Author : Nabila Medan Time : 10/06/2011 06:03:00 PM Total Comment : 1 Label :

1.Fuhh ! kertas hari ni susah!~.entah ape yang dia tanye , laen **kot yang aku jawab !.Isnin last paper..pas uh , dh merdeka dah!.OMG! tak sabar nak abis kan paper math + khb....

2.Esok kite cuti sebab tak ada paper..nak update pun tak boleh :"( .. sebab ternet rosak lagi dan lagi...kalau setahun tak buat hal Si ternet tu , memang tak boleh ker ?~

3.Sebelum exam hari tu , sempat join segmen kengkawan..tadi bukak blog ! wah , terkejot monyet rase nyer! mekasih la yang sudi molow sini..tapi aku tak sempat nak molow sana...abis exam nt aku molow2 korang balek eik ?!sejak join segmen , trafik aku makin tinggi..duit Nuffnang pun bertambah , Alhamdulillah..thanx Nuffnang =)

4.bukak blog Contest aku..den menang lagi owh! ada yang dpt topup , perfume , apron , and misteri gift !.
Alhamdulillah bertambah rezeki aku kali ni...

5.Abis pmr nt aku sambung bg tuto , freebies..tu  pun kalau Si ternet uh dah okey balek - -"

okey , done !..
esok update lagi k ;)


p/s : rase nak pecah otak jawab paper hari ni...

1 comment

Friday, October 07, 2011 10:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

wow.. byk nye rezeki yg nabila dpt eh, berkat exam PMR kot, hehe.. congrats utk kemenangan2 nabila.. n all the best for ur exam!!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...