19.9.11

Tinggal 5 hari sebelum syawal berakhir~

Author : Nabila Medan Time : 9/19/2011 07:19:00 PM Total Comment : 1 Label :

Greeting Text

Sekarang aku tau mesti ramai giler-giler **kot yang ngah wat open house.
Al-maklum la , lagi 5 hari syawal nak abis kan ?
orang kite kan suke wat open house last2 minute.. mybe lebih meriah **kot kalau wat last-last minute ni.

kalau nak beraya sakan-sakan sekarang ni pun dah tak boleh.
ye la..cube korang bayangkan , lagi 5 hari je raye nak abis..tuan uma tu nak bg korang makan ape ?
kuih raye semua dah telan habis , kalau ada makanan laen tu laen la citer..
tapi kalau yang uma tu kosong , nak jamah korang dengan ape ?

btw , akhir kata aku sebelum raye abis
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
buat open house tu jangan la nyorok2 , kongsi sini sikit.. :p
[haha! entah pasal ape aku nak taip ayat cm uh]




1 comment

Saturday, September 24, 2011 11:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Time Blog Walking

hahaha.....ada lagi ke nak beraya kat rumah...waaaaa.....bagi makan nasi je lah...dengan telor hahhaa

Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........
http://cayob.blogspot.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...