20.9.11

So Sorry :'(

Author : Nabila Medan Time : 9/20/2011 07:00:00 PM Total Comment : 0 Label :

Greeting Text



Petang ni sepatut nye aku kena pegi rumah kawan aku , sebab ada open house..
tapi aku tak dapat pegi sebab tak ada kenderaan nak pegi :'(
So Sorry la dear..
tahun depan kau buat la lagi , insyaallah aku datang ! hehe

Esok pun aku ada jemputan nak g open house uma cousin..
pagi2 dah nak kena gerak g uma dia , nak tolong2 sikit kat sana.
orang jawa kata "rewang" la kan .
esok dia buat open house + sambut beday sekali
harap2 semua nye berjalan lancar n meriah..

kalau aku ada amik gambar , aku update untuk korang..
kalau tak ada..tahun depan la yer~





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...