23.9.11

SEGMEN SEPT :- Jom Join Bloglist Izzaty Hedry !

Author : Nabila Medan Time : 9/23/2011 10:14:00 PM Total Comment : 2 Label :

Greeting Text


okey , hye dear blogger!~
malam ni aku nak join segmen dari Akak Izzaty..
lame rase nyer menyepi daripada join segmen , malam ni baru nak start join segmen lagi~


okey , komen me tentang blog Akak Izzaty :
1.tak berat [so , senang me nak blogwalking]
2.blog pink ♥ [haha! yang ni tak yh layan]
3.banyak entri menarik ! 

[tu jew **kot sbb aku tak pandai nak komen2 blog orang ni]


kalau kau orang nak join jugak , tekan header atas tu...sebelum jam 12 tgh malam ni..

k bubye






2 comments

Friday, September 23, 2011 10:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

tq dik .. HEHEH..

Saturday, September 24, 2011 12:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

hehehe..saya pun join gak..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...