13.9.11

Pink Diary Bloglist and Contest ♥

Author : Nabila Medan Time : 9/13/2011 05:16:00 PM Total Comment : 2 Label :

Greeting Text

Petang ni aku nak join contest and double2 bloglist dari akak Fatin Nabila.
BTW , thanx akak sebab sudi ajak nabila untuk contest ni [haha,nama tersama pulak]

ni banner contest


pesan akak Fatin Nabila
"Blog anda tidak semestinya berwarna pink utk join bloglist and contest nie :)Warna apa2 pun boleh .. "


so, kalau korang ade bakat2 terserlah dalam mengedit blog tu..ape kata korang edit blog korang cumel2 , pastu join contest ni.



budak-budak cumel semua pun join ler~




2 comments

Tuesday, September 13, 2011 5:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks for joining ..
ajak friends join okay !

Tuesday, September 13, 2011 5:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

all the best ..ek..malas rasanya nak join contest ne..ehhh..ahahha...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...