26.9.11

OPEN HOUSE + BEDAY PARTY

Author : Nabila Medan Time : 9/26/2011 03:28:00 PM Total Comment : 2 Label :

Greeting Text


Hye , okey semalam aku tak dapat nak update satu entri pun L
Baru sehari tak bukak blog , rase macam setahun tak update..huhu


Okey , hari ni tak nak bebel panjang-panjang..aku juz nak share gambar yang sempat cousin aku amik mase open house kat uma dia hari Ahad tu..




Sambil buat open house , diaorang sambut beday anak dia sekali..Ain J
Beday dia dh lepas , time pause hari tu..tapi alang2 buat ler skali kan.
Kek nyer~ huhh boley tahan you!
Sedap , harge pun boley tahan..ye la beli kat Secret Recipe kata kan ..Harge nye pun secret2 jugak ;)
[seriously , kek nye memang sedap!]


Btw , aku tak ada mood nak taip panjang lebar..korang tengok le gambar yang aku tayang kat korang..nanti korang paham ler~ hehe




                






[anak makcik aku mean cousin aku yang cumel <3 ]



Okey , puas dah ?

p/s : gambar tu je yang cousin aku sempat nak tangkap , aku nak amik gambar pun tak sempat L




2 comments

Monday, September 26, 2011 8:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam nabila nie amalina nie ko tolong aq ley x????

Thursday, September 29, 2011 9:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

mau tak sedap kek secret resepi. hehhe ;p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...