10.9.11

ME DAPAT KAT RAYA LAGI~

Author : Nabila Medan Time : 9/10/2011 06:58:00 PM Total Comment : 5 Label :

~AUTOPUBLISH LER~

update laju-laju macam kura-kura....

nabila wat entri ni hanya larh untuk mengucapkan terima kaseh kepasa mereka-mereka yang telah memberi kad raya to me..
sebenar nyer me dah dpt kad uh minggu lepas , tapi tak sempat nak upload picture nyer~
sowi larh eik =)

BTW , minggu lepas me dapat 2 kad raya FREE.
sowi sebab lambat buat entri pasal kad raya ni~



ni mase lom bukak lagi~







thanx a lot for zuneta and sis Izzaty.

nanti kalau me dapat kad raya lagi..me buat entri ~



p/s : ada lagi ke yang nak pos kad raya untuk me ?~
huhu




5 comments

Saturday, September 10, 2011 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

waaa dapat kad raya, bestnya....kalau buka itu kad..ada muzik kah?? y itu best!!

mmm..Word verification comment tak nak buang ke???
http://cayob.blogspot.com/

Saturday, September 10, 2011 9:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@cayob : tak der bunyi..huhu..BTW thanx bgtau , nabila tak perasan..sbb ri tu tak ada =) thanx

Saturday, September 10, 2011 9:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

sayaaaa pun dpt kad dr zuneta ! yg ketupat juga :) cantekk! :D

Saturday, September 10, 2011 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Joel Leslie yup , mmg cantek kat dia buat..kreatif. !~

Sunday, September 11, 2011 12:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

alhmdlh ... slmat smpai jgak ...heheh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...