17.9.11

kenape la aku perempuan ? dan kenape kau lelaki ?

Author : Nabila Medan Time : 9/17/2011 09:40:00 PM Total Comment : 6 Label :

Greeting Text


kenapa la aku perempuan 
1.yang selalu tunggu untuk kau
2.yang setia ngan kau
3.yang berharap pada kau
4.yang menanges kerna kau
5.yang percaya pada kau
6.yang beri perasaan untuk kau


dan


kenape kau lelaki
1.yang tak kesah pasal aku
2.yang berlagak mach0
3.yang suke berangan
4.yang selalu nak merajuk
5.yang beri harapan pada aku
6.yang selalu sakit kan hati aku








6 comments

Sunday, September 18, 2011 9:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

akak ambik entry ni
akak buat link untuk ke blog kamu
ape yg kamu ckp tuh memang betul
same mcm ape yg akak rase sekarg
http://dilachengal89.blogspot.com/

Sunday, September 18, 2011 9:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

gaduh dengan pakwe lah tu

Sunday, September 18, 2011 12:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

@zafirah nura : diam la kau..tak tau pape , diam jew..huhu

Anonymous
Sunday, September 18, 2011 1:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

sedih !

Sunday, September 18, 2011 4:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

relax lahh eyra pun penah rasa macam ni . jangan lah terlalu makan hati k . watlek wat peace !

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...