16.9.11

KAWAN FORM2

Author : Nabila Medan Time : 9/16/2011 07:45:00 PM Total Comment : 0 Label :

Greeting Text

Tetiba pulak nak update pasal kawan2 sekelas aku ..huhh..
nak kata rindu , kelas dari Form1 sampai Form3 tak tukar..
mybe rindu sebab tahun depan korang dah pindah :'(
korang semua nak pindah sekolah teknik , aku kat sini sensowg pulak /
"tak pe cikgu , saye nak berbakti untuk sekolah ni" kui3
**sekolah pun tak nak :'(




p/s : korang cari gambar aku ? haha , aku tak ada sbb time ni aku dah masuk kelas..
tak nak bergambar so , lari masuk kelas





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...