18.9.11

KAU NAK ORANG FOLLOW KAU ?

Author : Nabila Medan Time : 9/18/2011 08:09:00 PM Total Comment : 0 Label :

Greeting Text


dari tadi kata tak ada mood nak ber entri2 , tapi kalau dikira ini entri ke 4 yang dah selamat di publish kan~
huhu
lantak lah ape orang nak cakap , janji aku happy and dapat tenangkan perasaan.

okey , aku nak kasi nasihat sikit ni [ecehh]#poyo lebih .
aku ada join group blogger2 kat facebook , group tu dibuat adalah untuk up traffic and tambah kenalan kan ?
memang betul , aku tak cakap salah pulak kan.
masalah nye sekarang , bile ada jew orang bagi link entri baru kat wall post, nanti ada je yang tulis kat komen "done,tolong follow saye balek ye".aik ? tu nak pakse orang untuk follow ke ape tu ?
nak suruh orang follow pun biar la orang tu ikhlas nak tekan butang follow tu , tak yah pakse2.
kalau korang dah follow diaorang , nanti pandai2 la diaorang follow kau orang balek , tapi kau orang jangan la setakat follow jew..tinggal kan la jejak kat shoutbox ke , bg komen ke , bace entri diaorang ke...
sedap sikit diaorang nak follow kau orang balek..
laen la kalau orang tu tulis "follow saye , i will follow u back" , kalau macam tu punye cerita..
memang tak kesah la kan .
first time aku kemaruk nak orang follow blog aku , ada lah jugak aku buat perangai macam tu , tapi sekarang bile aku dalam situasi tu..aku paham..
harap kau orang pun boley paham :P




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...