18.9.11

JOM JOIN GROUP

Author : Nabila Medan Time : 9/18/2011 07:38:00 PM Total Comment : 0 Label :

Greeting Text

memandangkan mood aku belum berape nak elok untuk ber entri ni ,
aku bebel pendek2 je la ye.
petang tadi aku banyak join group kat facebook , sudah tentu group untuk blog..
sebenar nye lagi banyak kite join mane2 segmen / group lagi banyak orang boleh kenal kite ,
n sambil tu boleh up traffic blog masing-masing =)

kalau kau orang semua nak join group2 macam tu
g kat link tu , kat situ macam2 group ada..kau orang pilih jew.




p/s : memang tak rugi kalau korang join , sbb sejak aku join segmen and group2 blogger ni..
traffic blog aku memang ada perubahan , traffic bertambah up  ♥



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...