17.9.11

INI KES CEMBURU ~

Author : Nabila Medan Time : 9/17/2011 03:20:00 PM Total Comment : 2 Label :

Greeting Text


Aku mula berblog baru tahun ni , rase laen sangat..sebab selama ni kite ulahkan perasaan kat diary/buku rahsia.
Tapi sekarang , dah moden / canggih..sebab dah ada kemudahan teknologi..senang je nak lepas perasaan..
Walaupun banyak teknologi yang telah di perkenalkan , barang lame mane boleh dilupakan..
barang lame yang dulu teman kite saat kite kecewa , semua tu tak boleh ditinggalkan begitu je.
"kecik hati barang tu"

Tapi , UNTUNG bebudak sekarang . kecik2 dah pandai buat FACEBOOK , BLOG , TWITTER semua diaorang dah tau..kalau yang tak tau lagi , nanti dikatakan ketinggalan zaman pulak..
sepanjang minggu ni aku banyak blogwalking kat blog , blogger2 laen..
memang jealous la kat diaorang sebab umur diaorang semua bawah aku ~!
ada yang 11 tahun , ada yang 14 tahun tapi diaorang punye blog macam orang PRO punye blog.
pastu dah pandai wat bisnes , edit blog , buat header semua tu..
bagus jugak sebab cari rezeki halal sendiri..
tapi aku tetap jealous , memang untung kau orang lahir2 dah ada macam2 teknologi..
10 tahun akan datang , mane tau keluar berita budak 2tahun dah PRO berblog..huhu
semua tu tak mungkin tak terjadi untuk mase depan kan ?





2 comments

Saturday, September 17, 2011 3:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

hak hak.. betul tuh.. bile bw blog org ni.. tengok umur dia.. 11 tahun 10 thun pon ada.. kalau umur depe cam tu tpi blog biasa2 je, sye tak heran. tapi, blog mereka fulamak isayman! cute semuanya.. jeles daku!
p/s : tapi kan, blog akak cute lah!

Sunday, September 18, 2011 6:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

stuju2.. trase dri cam tua gile lak..huhu~..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...