1.10.11

A Follower | 333

Author : Nabila Medan Time : 10/01/2011 10:34:00 AM Total Comment : 0 Label :

Greeting Text

FIRSTLY , I WANT TO SAY..
THANK YOU BECAUSE WANT TO FOLLOW MY BLOG 
|
 FOLLOWING  MY STORY ABOUT MY LIFE 

[betul ke ayat aku tu]


okey
nak mula bercerita ni...
dulu aku hanya seorang yang tidak mempunyai banyak keistemewaan , 
namun setelah aku pelajari banyak celoteh kehidupan yang para blogger laen hadapi...
aku mula mengerti erti kehidupan realiti ini.


And , follower ke-333 blog ini ialah 
A.J.U.R.Y.N


For Azurin Ramli : thanx sebab follow blog ni | thanx jugak sebab anda menjadi follower yang ke-333 blog ni =)



p/s : nak terjah dia ? tekan kat header|nama atas tu....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...