22.9.11

ESOK TIMBALAN PERDANA MENTERI DATANG SKOLA AKU...KAU ADA ?

Author : Nabila Medan Time : 9/22/2011 08:13:00 PM Total Comment : 0 Label :

Greeting Text

okey , entri terakhir untuk hari ni..
juz nak batak cerita sikit kat kau orang..
Esok kat sekolah aku ada buat satu "Jamuan Rakyat".
TAPI

aku bukan nak batak cerita pasal jamuan tu , tapi nak cakap yang esok , Timbalan Perdana Menteri akan datang or hadir kat sekolah aku !
Beliau join same dalam "Jamuan Rakyat" tu..ngee~
[ape yang bangga sgt eik ?]


Please percaye kat aku sebab aku tak tipu okey !
[ingat nak upload brocher pasal "Jamuan Rakyat" tu , tapi tertinggal pulak kat kelas]
Tapi , mungkin bende uh tak ada kena mengena **kot ngan aku.
bile pulak PM nak datang sekolah aku ?
[haha !]


Lepas ni mane tau yang sekolah aku femes kan ?!~ ngeeee
[kalau tak suke jgn layan aku]


p/s : Timbalan Perdana Menteri nak datang , tapi aku......



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...