21.9.11

BOIKOT BF ANDA JIKA BF ANDA SEORANG.....

Author : Nabila Medan Time : 9/21/2011 07:47:00 PM Total Comment : 1 Label :

Greeting Text


okey , kau orang nak tau ke ape maksud daripada tajuk tu ?
ngeee~

okey , ni aku juz copy dari kawan facebook aku !
[because sharing is caring rite ?]

Kalau kau orang ada BF yang dibawah , kena hati2 !



Jgn cari BF yg main BOLA , sbb dia akan sepak kite ..
Jgn cari BF yg main BADMINTON , sbb dia akan pukul kite ..
Jgn cari BF yg main VOLEYBALL , sbb dia akan tampar kite ..
Jgn cari BF yg main TAKRAW , nanti dia akan timbang dan lipat kite









 ..
Tapi cari lahh BF yg main RUGBI , sbb dia akan peluk dan sentiasa LINDUNGI kite ..










p/s : jangan salah anggap eik ! hanya rekaan semata-mata tau.BF kau orang tu insyaallah sayang kan kau orang ..ngee~











1 comment

Wednesday, September 21, 2011 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

setuju !!! :D

cari lah bf yg tak suka main...nnt dia akan duk uma je spend time ngn insan tersayang....hahaha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...