17.8.11

YEAY !

Author : Nabila Medan Time : 8/17/2011 08:19:00 PM Total Comment : 1 Label :

Assalammualaikum..
Hari ni terase tersangat-sangat happy..sebab titik kepenatan aku hari ni dibalas dengan Kad Raya Free...
Tapi belum sampai , insyaallah kad2 itu akan mengunjung pada minggu depan.
Aku join contest kad raya free dekat blog rakan-rakan blogger ada jugak yang dekat facebook.
Entah lah tetiba mood nak kembali kepada kad2 raya ni kembali.
Sesape yang nak pos kad raya free kat nabila boleh la kasi tau nabila nanti nabila sent detail nabila ...hehe
(budak tak tau malu , mcm ni la jadi nye)


okey2 nak sambung study.
**orang laen tengah sibuk dok pikir pasal Percubaan PMR , aku dok berblog.
o(^_^)o





1 comment

Wednesday, August 17, 2011 9:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

best of lux adeq 4 ur trial ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...