19.8.11

sorry korang

Author : Nabila Medan Time : 8/19/2011 02:37:00 PM Total Comment : 0 Label :

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalammualaikum.
Aku nak mintak maap kalau aku ada buat salah ngan korang , halal kan makan minum aku yep .
*bile masa pulak aku mintak korang belanja aku makan ?



okey lah ...  sebenar nye aku nak mintak maap kat korang yang bersusah payah polo blog ni . bunga2 aku bertambah pun sejak aku join segmen2 yang blogger2 laen buat . Tapi aku mintak maap sesgt sbb aku tak sempat nak blogwalking kat blog korang n tak dapat polo korang buat masa ni . Skunk aku ngah busy ngan exam aku , n aku tak ada masa nak blogwalking satu persatu dari segmen yang tertentu uh.I'fill sorry . Btw , insyaallah lepas exam aku abis yakni minggu hadapan . aku akan cuba untuk blogwalking kat blog korang  n aku akan memolo korang pulak eik ;)


and lastly , aku harap korang tak jemu untuk mengunjung kat blog ni selalu . 
thanx for your support !



*sorry






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...