27.8.11

Selamat Merdeka Raya

Author : Nabila Medan Time : 8/27/2011 10:01:00 AM Total Comment : 0 Label :


Assalammualaikum.
Aku rase sekarang mode raya dah datang dalam diri semua umat islam atau bukan islam.
kalau tengok MHI & WHI yang buat rakaman kat jalan TAR.
nampak sangat orang ramai ngah berpusu-pusu nak mencari baju raya , kuih raya , tikar raya atau semua pasal raya last minute..
sebab kata nya , harga last minute lagi murah.
murah memang murah , tapi takut saiz , warna , corak ngan keinginan tu yang tak ada.
pape pon kalau korang ngah bershopping uh , bagi kaum ibu jangan lupe beg tangan tu , orang tangan selup lagi suka time macam ni tau.
bagi yang bwk anak2 , jangan lupe pulak anak2..bile dah nampak macam2 nanti.



Dan Pada Pagi yang mulia ini.
aku nak memohon seribu kemaafan kepada semua rakan blogger yang bersama-sama berjuang di alam maya ini.
jika ada salah silap , terkasar bahasa , terusik hati atau ape2 yang menyakitkan hati korang..
aku nak mintak maap banyak2.
sekarang aku rase kebanyakan blogger dah pulang kekampung masing2..
aku bile lah nak balek ?

pape pon semoga tahun ni akan menjadi lebih baek daripada tahun sebelum nye.
dan semoga korang berbahagia dipagi raya bersam orang yang tersayang.




p/s : bagi yang akan on da way nak balek kampung , berhati-hatilah dan pandu dengan cermat..ingat orang tersayang.Raya raya jugak , hari kemerdekaan jangan dilupakan.




~SEKIAN~






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...