19.8.11

kini sendiri , maseh sendiri

Author : Nabila Medan Time : 8/19/2011 08:21:00 PM Total Comment : 0 Label :

Assalammualaikum
Wahai rakan blogger !
Kenyang perut senang hati , 
Kenyang mulut senang bunyi.
hehe
o(^_^)o


Berbalek kepada tajuk entry .
apa yang sendiri ?
i'm single ka ??
*itu sememangnye kan


sebenarnye sekarang aku dekat rumah tinggal berdua-duaan bersama ?

bersama my older sister lah !
*jangan salah faham okey.

kitaowg tinggal berdua jer sekarang sebab
>kakak teha g buka kat luar ngan kengkawan dia
>adek acin aku g berbuka kat masjid tadi , sambung terawih sekali
>mama aku pulak dah gerak nak g terawih kat masjid ngan kawan
>abah aku , of course time sekarang ngah ada kat tempat kerja kan


so , kena terima takdir yang memang kami sendiri.



sendiri lagi .
bersendiri lagi .
bersendirian .
tanpa teman .




*ada sesapew nak teman ? hehe


tata ~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...