29.8.11

KAD RAYA !

Author : Nabila Medan Time : 8/29/2011 10:11:00 AM Total Comment : 8 Label :

Assalammualaikum.
sekarang semua memang ngah kemaruk raya , maklum lah lagi lebih kurang sehari jer [kalau hari ni habis] kite akan sambut hari raya kan.

seperti yang nabila janjikan.aku akan update kad raya yang aku dapat tahun ni.
[maaf kalau lambat , baru ari ni sempat nak capture gambar kad2 itu]

kalau dikira ada 5keping kad yang dah selamat sampai ketangan nabila n ada lagi beberapa kad yang belum diterima mungkin lepas raya kot.


okey ni ar kad raya yang baru nabila capture tadi




first kad raya


second kad raya


third kad raya


next kad raya


last kad raya yang diterima





Amacam ?
puas tengok ?
mintak-mintak ini bukan kad raya terakhir untuk tahun ni.
[maseh menunggu beberapa keping kad raya]

terima kaseh kepada blogger-blogger yang telah baek hati bagi kad raya kat nabila.terase macam zaman dolo-dolo pulak..ye larh sekarang kan dah ada berbgi teknologi kan.kad raya pun semakin dilupakan.
~THANK YOU~



okey larh
bubye



~KAD RAYA~





p/s : thanx about the kad raya.next year give me some more ! =)

8 comments

Sunday, August 28, 2011 2:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

hope nabila suke kad raya yang tak seberapa dari minie tu..^_^

Sunday, August 28, 2011 3:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

minie mickey @ of course larh suke...BTW , thanx k =)

Sunday, August 28, 2011 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak jgak

Sunday, August 28, 2011 9:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

neirin_amy @ ehem-ehem ko tak bg ke ?? kehkehkeh

Sunday, August 28, 2011 10:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila, sori.. coz busy sgt, sy xdpt nk pos lg kad raye awk.. ok x if awk dpt lewat sket? xpe la, kn raye sebulan, ngehehe.. sori byk2 tau.. T_T slamat ari raye!!

Monday, August 29, 2011 8:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nisa Greennnpanda @ tak pe kak..nabila tunggu kad raya akak nanti k =)

Monday, September 05, 2011 10:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

hopre hepi dpt kad tu..

p/s selamat hari raya n welcome back to work!

Wednesday, September 07, 2011 10:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah.. sempat gak sampai?? hehehe risau tak sampai XD

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...