10.8.11

istana biru nak berkenalan

Author : Nabila Medan Time : 8/10/2011 08:25:00 PM Total Comment : 8 Label :




hari ni nabila join segmen dari ISTANA BIRU
juz to look




NAMA :: Nurul Nabila bt Medan
KEJADIAN NAMA SAYA :: Kejadian nama saya eik ?? huhu ...rase nye tak ade kejadian nye kot.dah memang parent kasi nama tu.
SUKA TAK DENGAN NAMA TU :: Nama yang parent Nabila bagi of course Nabila sangat2 hargai dan Nabila suka dengan nama tu.
SIFAT DIRI :: Sifat2 Nabila yang baek nabila tak boleh nak nilai sebab bagi nabila sifat baik tu biar lah orang lain yang nilai kan untuk kita.Kalau nilai yang buruk2 tu juz like senang terpengaruh dengan magazine je kot.Kalau ponteng2 puase tu time kecik2 je,skunk tak de ar.o(^_^)o




fuhh...harap jawapan Nabila memuaskan k ;)



JOM LARH JOIN SEGMEN NI !!




8 comments

Wednesday, August 10, 2011 8:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks nabila sebab join... sangat2 menghargai...

hehhe... memang memuaskan..:)

selalunya apa yang ibu bapa kita beri n pilih untuk kita itu lah yang terbaik.. kan???

nih mesti suka berfesyen n shoppingkan??? hehehh.. dalam megazine tu memang semua lawa..kan????

thanks yer join..:)

Wednesday, August 10, 2011 10:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari sgmen yg sama :)

Wahh!! nama kita sama la.. :D

Thursday, August 11, 2011 4:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen yang sama...ada juga nama yang sama dengan Cik Bell kita nie...kembar nama jadinya...apaupun kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

Thursday, August 11, 2011 11:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah!! nama yang sama lagi join segmen ni..so far ada 2 orang dah..:)

Salam kenal Bell no2..hehehe

Thursday, August 11, 2011 3:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

bab terpengaruh ni mmg bahaya.. hehehehe

salam perkenalan...

Tuesday, August 16, 2011 4:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

Tuesday, August 16, 2011 7:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam... terjah sini..
ok la tu..
anyway..happy blogging..
already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Tuesday, August 16, 2011 12:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

buat lawatan di sini :) salam kenal yek! feyqa dh follow sini tau :) jom lawat blog feyqa jugaa

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...