21.7.11

::gugup bile::

Author : Nabila Medan Time : 7/21/2011 05:34:00 PM Total Comment : 0 Label :

Salam ...^_^
dah lama aku tak tekan-tekan keyboard ni.rase kekok , kaku semua ada..kadang-kadang bila ngah wat benda lain terpikir pulak nak wat post , tapi bile dah ada kat depan komputer , tetiba pulak blurrr  ?_ _ .
mungkin sebab dah lama tak tekan keyboard kot , ye ar budak rajin mana ngadap komputer kan ? 

Bulan depan dah nak puase , dan bulan depan jugak larh aku ada [P.P.P] tau tak apa benda ?
Peperiksaan Percubaan PMR..haha , aku menbantai jerk letak nama uh.kreatif katakan...harap dapat doakan yang terbaik untuk aku [wish me luck !].tambah dekat nak pmr makin happy takut nak tunggu keesokkan hari nye.macam tak cayer pon ada..mintak-mintak lepas abis pmr boleh tarik nafas lega cikit.cikit jerk tak leh lebih2 spm belum lagi uh.

Dari semalam ++ hari ni aku tukang menukang blog aku nih disebabkan tak dapat on9..sampai hari ni aku still tak dapat nak on9 cam biase sebab moderm yang internet punye uh rosak..rase macam nak campak-campak pon ada....
ouwhh yah...i have to go...see you again n again..next time..



bubye



***esok ada senamrobik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...