22.4.11

triMAs kAssih =)

Author : Nabila Medan Time : 4/22/2011 01:38:00 PM Total Comment : 0 Label :

alhamdulillah !
habis ujian untuk budak pmr untuk test 1.

tenang nak update blog =)

lagi dua minggu ada lagi ujian untuk test tu pulak !
jadik aku memang busy ckit larh untuk masa sekarang ni.

dalam masa yang sama aku nak mintak maap sesangat untuk semua yang dah singgah ke sini juz aku yang belom singgah kat blog korang.
tambah lagi satu masalah koz komputer kat rumah rosak , tak dapat nak update macam selalu,
insyaallah kalau komputer aku dah di baik pulih nanti.aku pegi kat blog korang pulak.
=)


 harap sesangat supaya korang boleh paham ye =)
CGL pon aku dah kurang ckit join.
atas sebab nak baek pulih kan blog contest aku.
aku nak cuci bersih2 , pastu baru nak start balik.





mekacih n aku harap korang faham.

mekacih kat mummy danny @ kak atie  koz sudi datang kat nabila =)

nanti nabila datang sana ye =)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...