8.4.11

terase bagai monyet yang sesat kat dalam hutan !

Author : Nabila Medan Time : 4/08/2011 02:17:00 PM Total Comment : 0 Label :

terase windu sama ini belog !
dah lame aku terperap kat gua yang ada kat "gua" larh !
hari ni nak wat citer pasal semalam.
citer yang aku alami n aku rase aku nak letak konsep citer tu sendiri .
boleh ?
aku nak letak konsep sedih , kelakar , geram , nyesal , peluh-peluh 
***ape kena mengena ngan peluh ?


sebenar nye semalam aku ber"azam" nak balek sekolah lambat konon nye nak "dating" jumpe ngan "pakwe aku" cikgu aku ! cikgu science.. dengan perasaan "berpeluh-peluh" aku pergi kantin sebab aku nampak "pakwe aku" ada makanan kat situ !
***dah kate nyer "kantin" memang larh ada makanan.
pegi kantin dulu sebab perut dah nyanyi minta sedekah makanan.
habis makan pergi pusing satu kampung sekolah carik pakwe aku cikgu aku tuh.pusing punye pusing.tak jumpe pun.pergi balek kat kantin.konon nak rehat nak hilang kan "peluh".
pas bebape minit pusing balek kat sekolah carik cikgu yang sama jugak. keputusan nyer.OMG.
tak jumpe jugak.
pegi kantin balik ***kenape kantin jerk ?
pastu aku wat keputusan terakhir pegi main pusing.pusing carik itu cikgu.
mase tak jumpe lagi.
time ngah on the way nak gi kantin. kawan aku tetiba jerit "weh , tu cikgu !"
konon nak senyum tapi tak leh sebab time tuh dah terlambat sebab cikgu tuh dah on the way jugak nak balek ! dah kuar dari pagar sekolah pulak ! dah kat dalam kereta pon !
 dalam hati ada taman geram !
kenape tak jumpe cikgu tuh ! tup.tup. dah balek !
cikgu pakai MAGIC ke ??


sodeh jerk !
habis membazir peluh-peluh aku tuh.
haha.
tipu larh tu !


terase bagai monyet sesat didalam hutan
**sebab saye tak tahu kat mane cikgu tuh n sesat mencarik makanan cikgu tu.
kenape ?
entah _ _"


p/s : mekacih kepada kawan aku yang teman aku time carik cikgu tuh !
ko nak aku bayar bape untuk peluh ko yang keluar ?
hehe.
***gurau  jerk :B
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...