30.4.11

sign up heartbeart jom !

Author : Nabila Medan Time : 4/30/2011 01:15:00 PM Total Comment : 1 Label :











1)click gambar kt bawah ni dulu utk register..sile2..jangan malu2 tau..
 


2) Klik ICON HEARTBEAT pasu bunga yang dibulatkan  merah seperti di bawah.


3)Klik CREATE ACCOUNT dan isi lah account information anda


4)Isi kesemua ruangan Information , Option, Password dan kemudian klikCONTINUE.


5)Bila dah create account, Klik MY HB!Affiliate seperti dalam kotak merah di bawah.


6)Klik Online Application kemudian isikan kesemua ruangan yang dinyatakan.



7)Kemudian pilih cara pembayaran yang bersesuaian. Tick Agree dan klikContinue.


8)Seterusnya klik GET A CODE seperti dalam bulatan dibawah.


9)Copy Code yang tertera mengikut saiz yang anda mahu.

10)Copy code tersebut ke blog anda dan ikut seperti langkah di bawah :

Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste  code HEARTBEAT tadi > save.



11)Untuk cek earning yang korang dah dapat bolehlah klik kat MY HB!Afflicate.


Selamat Mencuba ye..Xrugi start dari skrg..

p/s ; nabila dah lama sign up tapi earning nye tak up2 pon =[
huhu.

jom join heartbeart sekarang !













klik satu untuk saya =]

1 comment

Wednesday, May 04, 2011 11:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

selamat berheartbeat :)
miza dah follow blog ni.

Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...